O nama

Naše drage trudnice i mame i oni koji žele znati više o nastanku tvrtke Davita klik i poduzetnici koja je započela posao i svoju viziju prenijela na svoj način, neka pogleda emisiju One nastupaju 10.06.2018. Mreža Tv. (Vidi više)

Danas je Davita klik j.d.o.o. jedina tvrtka u Hrvatskoj, koja jedino i isključivo radi fotografiranje beba i obitelji. Naše fotografkinje obučavamo za profesionalan pristup klijentima, fotografiranje beba prema dobi i kontakt sa bebom, starijom djecom i roditeljima. Započeli smo sa radom u Zagrebu 2015. godine i ostali smo dosljedni svom načinu rada. Danas radimo u Zagrebu i gradovima udaljinim od Zagreba cca 100 km.
Posebno smo ponosni na Ugovor sa Rodilištem u Koprivnici, gdje smo stekli veliko iskustvo u fotografiranju novorođenčadi. Draga nam je i suradnja sa trgovinama Froddo, gdje smo stekli veliko iskustvo sa fotografiranjem beba od šest mjeseci do godinu dana.
Učesnici smo svih većih manifestacija gdje se okupljaju obitelji. Sretno dijete konferencija (Zagreb), Dani beba, djece i trudnica ( Zagreb), Growing up (Zagreb), Špancirfest (Varaždin), Porcijunkulovo (Čakovec).
Zanimaju nas tvrtke koje potiču trudnoću, majčinstvo i obitelj i žele darivati svoje zaposlenice sa poklon fotografiranjem koje će ostati uspomena za pamćenje. Zanimaju nas sve manifestacije na kojima se okupljaju trudnice, mlade mame i obitelji. Zanimaju nas tvrtke koje direktno rade sa trudnicama i mladim mamama i koje žele tu prisnost i blizak odnos potvrditi sa poklon fotografiranjem.
Nekoliko tisuća fotografiranja je iza nas. Preporučamo se!
Davita klik
Preporuke

Što roditelji kažu o nama

Ostvarite pogodnosti

Naši partneri

Javite nam se s povjerenjem

Ispunite kontakt formu ili nas nazovite na broj telefona:
+385 98 905 4248